Sendviș Ruben

ruben jpg

Iată o idee pentru o cină deosebită.

Ingrediente pentru sendviș Ruben

8 felii pâine secară, tăiate mai gros

½ cană dressing Thousand Island (1 linguriță oțet, părți egale de maioneză și ketchup)

8 felii cașcaval Emmental

8 felii pastramă de vită

1 cană varză murată

2 linguri unt, la temperatura camerei

Mod de preparare sendviș Ruben

Preîncălzești o tigaie de fontă la foc mediu.

Întinzi uniform doar pe o parte din felii dressingul Thousand Island, adaugi o felie de Emmental, două felii de pastramă tăiate subțiri, puțină varză murată tăiată fideluță și stoarsă bine și, din nou, o felie de Emmental. Acoperi cu cealaltă felie de pâine pe care o ungi bine pe partea exterioară cu unt.

Așezi sendvișurile în tigaie cu partea unsă cu unt în jos, iar cu untul rămas ungi partea exterioară. Prăjești pe ambele părți până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, pentru a se înmuia cașcavalul. Se servesc calde.