Supă miso cu brânză tofu

Un bol din supa această îţi va ţine de foame şi te va încălzi într-o zi friguroasă. 

supa miso cu tofu jpg

Ingrediente

750 ml supă de legume

2 cm ghimbir ras

1/2 ardei iute

3 ciuperci

50 g alge wakame

1 legătură ceapă verde

2 linguri pastă miso

100 g tofu, tăiat cuburi

3-4 linguri sos de soia cu conținut scăzut de sare

Mod de preparare

Torni supa într-o oală, pui algele și o așezi pe foc. Fierbi câteva minute, adaugi ardeiul iute tăiat mărunt, ghimbirul, ciupercile și ceapa verde tăiate fin.

Lași la fiert, la foc domol, până se înmoaie legumele, apoi adaugi pasta miso și brânza tofu, amesteci și pui sosul de soia, mai lași câteva clocote și dai deoparte.

Servești supa decorată după imaginație.