Antricot cu sos de vin şi smântână

Antricot jpeg

Răsfaţă-ţi musafirii cu această reţetă.

Ingrediente:

un antricot cca. 800 g 70 g unt 3 cepe sare piper boabe 2-3 linguri smântână 2 pahare de vin

Mod de preparare:

Se frige antricotul în unt pe ambele părţi. Se sărează, se piperează şi se ţine la cald. Între timp se toacă ceapa şi se trage puţin în grăsimea în care s-a prăjit carnea. Se adaugă vinul şi se lasă să mai fiarbă la foc slab până scade. Se adaugă smântâna, se ia imediat de pe foc şi se toarnă peste antricotul cald.

Se serveşte fierbinte, cu cartofi mici prăjiţi în unt sau legume.

FOTO pinterest.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg