Ouă cu sardine
Iată un aperitiv de ouă cu sardine, potrivit pentru masa de Revelion.
Ingrediente
8 ouă de prepeliţă
1 cutie de sardine în ulei
1 lingură unt
1 linguriţă boia dulce
2 ridichi pentru decor
mărar pentru decor
1 legătură ceapă verde
zeamă de lămâie
sare
piper
Mod de preparare
Fierbe ouăle tari, curăţă-le de coajă, taie-le în două şi scoate-le gălbenuşul. Amestecă într-un castron gălbenuşul cu sardinele scurse de ulei, untul, boiaua, zeama de lămâie, jumătate din ceapa verde tocată mărunt, sare şi piper. Mixează până devine o pastă omogenă.
Umple jumătăţile de ou cu compoziţia de sardină şi decorează aceste ouă cu sardine cu felii de ridichi şi cu fire de mărar. Lasă aceste ouă cu sardine la frigider până la momentul mesei.
Salata de cruditati cu sardine
Salata de cruditati cu sardine
sursa foto: Shuttertsock