Spaghete italieneşti

Spaghete italienesti png

O reţetă rapidă şi gustoasă de spaghete italienesti. Sigur şi cei mai mofturoşi vor fi încântaţi de această reţetă!

Ingrediente: 250 g spaghete

1 ceapă

50 g costiţă afumată

30 g unt

2 linguri ulei

300 g carne tocată

4 roşii

2 linguri bulion

un pahar de vin

50 g parmezan

cimbru

foi de dafin

sare

piper

Toci mărunt ceapa şi costiţa afumată. Le rumeneşti în unt amestecat cu ulei, adaugi carnea tocată, roşiile curăţate de coajă, vinul şi celelalte ingrediente. Apoi, dai la foc mic până fierbe. În acest timp, fierbi spaghetele. După ce au fiert spaghetele, le scurgi. Aceste spaghete italienesti se servesc calde, cu sos deasupra şi parmezan ras.

Spaghete cu legume

Spaghete cu legume

Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Peste cu spaghete si dovlecel

Peste cu spaghete si dovlecel