Vinete pane

141005eggplant189X jpeg

Profită de faptul că pe tarabe încă se mai găsesc vinete proaspete şi prepară-le pane.

Ai nevoie de

2 vinete

sare

½ cană parmezan ras

½ cană pesmet

1 ou

½ cană ulei

piper

Spală vinetele şi şterge-le cu un prosop curat. Taie-le în felii nu foarte groase. Sărează-le şi piperează-le după gust. Bate oul. Combină pesmetul şi parmezanul. Încinge uleiul într-o tigaie. Dă feliile de vinete prin ou, după care prin pesmet şi pune-le la prăjit pe ambele părţi. Scoate-le pe un şervet absorbant. Aceste vinete pane le poţi servi alături de o salată.

Ciuperci pane

Ciuperci pane

Peste pane cu legume

Peste pane cu legume

Cascaval pane cu cartofi

Cascaval pane cu cartofi

Sursa foto http://www.confessionsofafoodie.me

http://www.confessionsofafoodie.me