Dacă îţi plac pastele, încearcă o reţetă simplă de post, cu busuioc. Ai grijă doar ca cele pe care le cumperi să nu conţină ou.

Ingrediente

2-3 căţei de usturoi, pisaţi
600 g pastă de tomate sau roşii descojite
1 ardei iute
½ linguriţă oregano uscat
2 linguri ulei
1-2 mâini busuioc proaspăt tocat
250 g paste
sare
piper

Mod de preparare – Paste cu busuioc

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, căleşti usturoi în puţin ulei, apoi amesteci cu ardeiul iute tăiat felii. Combini cu pasta de tomate, oregano, sare şi piper, după gust.

Fieri sosul de roşii aproximativ 15 minute, apoi amesteci cu busuiocul şi pastele bine scurse. Potriveşti gustul cu sare şi piper, dacă mai este nevoie. Serveşti imediat.

Sursa https://www.foodnetwork.com

Loading...