Cel mai important lucru la această reţetă rapidă este să tai dovleacul în bucăţi mici, dar egale, pentru a-l rumeni.

Ingrediente

2 căni paste fusilli
2 + 1 linguri ulei
2 căni bucăţele mici dovleac plăcintar
sare
piper
½ cană ceapă tocată
2 căţei usturoi pisaţi
1 linguriţă ardei iute tocat
1 cană ciuperci tocate
1 cană roşii cherry, tăiate jumătate
ceapă verde tocată

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Amesteci într-un vas dovleacul cu o lingură de ulei, sare şi piper.

Pui bucăţile de dovleac într-un vas cu hârtie de copt la rumenit şi laşi la cuptor 20-25 de minute sau până se înmoaie. Amesteci doar o dată, la jumătatea timpului.

Umpli o oală mare cu apă cu sare şi o laşi la foc iute. Fierbi pastele potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. le scurgi şi le dai deoparte. Într-o tigaie, încingi restul de ulei la flacără medie. Adaugi ceapa şi o căleşti apoi pui usturoiul, ardeiul iute, ciupercile şi roşiile.

Sotezi câteva minute. Adaugi pastele şi dovleacul rumenit şi amesteci bine timp de 1 minut. Potriveşti de sare şi piper. Garniseşti cu ceapă verde tocată.

sursa: primaverakitchen.com/

Loading...