Am primit această reţetă de la Remus Octavian Popa din Constanţa, căreia îi mulţumim frumos. Nu uitaţi că aşteptăm reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:
3 bucăţi de macrou
legume (după preferinţă puteţi încerca o varietate de sortimente - morcovi, ardei, conopidă, broccoli, ciuperci) ceapă verde
usturoi verde
verdeaţă
puţin ulei
sare
piper

Mod de preparare:
Se curăţă legumele şi se secţionează. Se curaţă peştele şi se taie în bucăţi potrivite. Se unde tigaia cu o lingură de ulei, se aşază întâi morcovii tăiaţi, apoi ardeiul, conopida,
broccoli, ciupercile, verdeaţa şi la urmă peştele.

Se presară puţină sare şi piper şi se adaugă 100ml de apă. Se acoperă şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Nu se amestecă. De asemenea, se poate pregăti şi la focul de la aragaz, dar la flacară mică.

Se serveşte cald sau rece, cu verdeaţă presarată.

Este de ajuns pentru 3 porţii.

Peste cu legume la Dry Cooker

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora. 

Loading...