Cum prepari cel mai bun peşte pe grătar

peste gratar jpeg

Ca să găteşti cel mai bun peşte pe grătar, trebuie să stăpâneşti foarte bine tehnica de preparare. Mulţi îl evită, fie pentru că se lipeşte şi jumătate din carne rămâne de multe ori pe grătar, fie pentru că le iese prea uscat.

Pe cât de gustos şi de sănătos este peştele la grătar, pe atât de greu se prepară. Multora li se întâmplă să cumpere un peşte scump şi să-l pună pe grătar, pentru ca apoi să constate că jumătate din carne a rămas lipită. Peştele este un preparat delicat şi deloc uşor de preparat. Dacă îl ţii cu doar câteva minute mai mult decât trebuie, el se găteşte prea mult şi devine uscat, pierzându-şi complet savoarea.

Există câteva trucuri prin care poţi găti fără probleme peştele, fără să îl arzi prea tare şi păstrându-i gustul. Revista americană „Sunset“ ne oferă 10 trucuri pentru prepararea celui mai bun peşte pe grătar:

află care sunt trucurile pe adevarul.ro

adevarul.ro

Curcan la cuptor cu sos de miere si coniac

Curcan la cuptor cu sos de miere si coniac

Crap la cuptor cu legume

Crap la cuptor cu legume

Friptura de vita la cuptor

Friptura de vita la cuptor