Regimuri rapide de slăbit

1 making food 982410 960 720 jpg jpeg

Dacă ai nevoie să scapi de câteva kilograme în plus, fie că mergi la un eveniment, fie în vacanţă la mare, încearcă una dintre dietele acestea!

Dieta cardiacilor

Este numită şi dieta de 3 zile şi duce la o scădere în greutate rapidă, fiind folosită în spitale pentru ca pacienţii cu multe kilograme în plus să slăbească înainte de o intervenţie chirurgicală. Constă în mâncarea unor cantităţi mici de ton, ouă, carne slabă, legume, fructe proaspete. Pentru condimentare, poţi folosi piper, sare, sos de roşii, iar zahărul trebuie eliminat.

În primele trei zile se poate slăbi cu până la 5 kilograme, apoi până la 20 pe lună. Totuşi, fiind o dietă cu puţine calorii, e greu de ţinut mai mult de 3 zile, de aceea e bine să faci o pauză de circa 5 zile înainte de a relua regimul.

Aşa ai un abdomen plat!

Acest tip de dietă se ţine o lună, timp în care e posibil să slăbeşti 7 kilograme şi jumătate, topind grăsimea acumulată în zona taliei. La fiecare masă şi gustare, se includ surse de acizi graşi monosaturaţi (măsline şi ulei de măsline, seminţe, nuci, ciocolată neagră, avocado), pentru a asigura senzaţia de saţietate şi excesele culinare.

Afli mai mult de pe clicksanatate.ro

Afli mai mult de pe clicksanatate.ro