Reglează-ţi glicemia cu fasole verde!

fasole verde jpeg

Fasolea verde este o legumă cu un conţinut redus de calorii, bogată în nutrimenţi esenţiali pentru sănătatea ta. Proteinele, fibrele alimentare, calciul, fierul potasiu şi betacarotenul sunt doar câteva dintre componentele ei.

Fasolea verde reprezintă o porţie de sănătate benefică pentru toată lumea de la mic la mare. Ca şi fel principal sau doar ca o simplă garnitură, este destul de apreciată în rândul nutriţioniştilor.

Beta carotenul conţinut de aceasta reduce riscul de dezvoltare a anumitor tipuri de cancer, iar vitamina A mentine acuratetea vederii si stimulează dezvoltarea osoasă. Fasolea verde la conservă, fără sare adăugată, are aceleaşi proprietăţi precum fasolea verde proaspată.

Scade glicemia

Păstăile ajută la gestionarea simptomelor de diabet zaharat prin intermediul influenţei hipoglicemice pe care o are atunci când este consumată de către pacienţi. Diabetul este o afecţiune care are nevoie de un nivel de zahăr în sânge constant, astfel încât organismul să nu fie perturbat de acest aspect în buna sa funcţionare. Consumul de păstă ajută din acest punct de vedere.

Află ce beneficii pentru sănătate mai are fasolea verde pe clicksanatate.ro.

Află ce beneficii pentru sănătate mai are fasolea verde pe clicksanatate.ro.