Remediu eficace care dizolvă pietrele la rinichi

condimente jpeg

Funcţia principal a rinichilor este de a se asigura că organismul este curăţat de toxinele în exces. De obicei, toxinele sunt dizolvate, dar, uneori, ele formează cristale mici, care se pot strânge în grupuri, devenind pietre. Pentru dizolvarea calculilor renali şi curăţarea rinichilor, încearcă următorul remediu.

Durerile abdominale severe, care radiază până în partea de jos a spatelui, se numără printre  simptomele uzuale ale pietrelor la rinichi. Mai pot apărea sânge în urină, şi, de asemenea, senzaţia de a urina foarte des.

Cum obţii remediul şi cum îl foloseşti

Pentru prepararea leacului, ai nevoie de apă şi de o legătură de coriandru. Taie frunzele de coriandru bucăţi mari. Pune-le într-un vas încăpător şi toarnă puţină apă peste ele. Pune recipientul pe foc şi ţine-l aproximativ 10 minute. Dă-l deoparte şi aşteaptă ca amestecul să se răcească. Strecoară-l şi ţine-l la frigider. Bea o cană din acest amestec în fiecare zi. Vei observa o schimbare a culorii urinei după câteva zile. Asta se întâmplă din cauza curăţării rinichilor şi, de asemenea, ca urmare a eliminării toxinelor acumulate.

Descoperă alte remedii eficiente împotriva pietrelor la rinichi pe clickpentrufemei.ro.

Descoperă alte remedii eficiente împotriva pietrelor la rinichi pe clickpentrufemei.ro.