Ştii cât de sănătoasă este mierea cu scorţişoară dimineaţa?

miere jpeg

Dacă simţi nevoia de a consuma ceva dulce alege întotdeauna mierea de albine. Află ce afecţiuni te ocolesc dacă iei miere în combinaţie cu scorţişoară!

Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, ştim că este un podus natural realizat în stupi şi oferă o serie de nutrimenţi de cea mai bună calitate organismului uman.

Scorţişoara, folosită mai ales pentru a condimenta anumite preparate, în combinaţie cu mierea de albine se transformă într-un adevărat leac pentru corpul tău, mai ales dacă alegi să le consumi dimineaţa pe stomacul gol.

Combinarea acestor alimente naturiste s-a dovedit a fi eficientă în tratarea unei serii de afecţiuni,fiind capabilă să neutralizeze multe virusuri, să reducă nivelul de colesterol rău dar şi nivelul de zahăr din sange. Însă acestea sunt doar câteva dintre întrebuinţările minunate ale acestei combinaţii.

Adjuvant în boli de inimă

Tot ce trebuie să faci pentru a menţine sistemul cardiovascular sănătos este să ai grijă la alimentaţia ta, să elimini de tot prăjelile şi produsele de patiserie sau fast food şi să amesteci 100 grame de miere de albine cu 1-2 linguriţe de scorţişoară.

Întinde amestecul pe o felie de pâine prăjită şi consumă-l la micul dejun pentru o lună de zile Ar trebui să amesteci 100 de grame de miere cu 2 linguriţe de scorţişoară şi să o întinzi pe o felie de pâine în fiecare dimineaţă. Pune pe o felie de pâine acest amestec şi consumă zilnic timp de 30 de zile.

Acest obicei va reduce nivelul colesterolului, reducând riscul de atac de cord la zero.

Inclusiv dacă te confrunţi cu problemele cauzate de artrită, acest amestec îţi poate fi folositor tocmai datorită acţiunii antiinflamatoare de care se bucură. Este necesar să consumi două pahare de apă în care să dizolvi mierea şi scorţişoara, unul dimineaţa şi unul seara.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro