Ai poftă de ceva bun? Atunci încearcă această prăjitură răcoroasă cu iaurt.

De ce ai nevoie pentru prăjitură răcoroasă cu iaurt

Pentru blat

200 g făină

2 linguri zahăr

50 ml ulei

2 linguri lapte

1 lingură zeamă de lămâie

1 praf de sare

Pentru cremă

600 g iaurt gras

2 ouă

3-4 linguri zeamă de lămâie

1 lingură făină

2 linguriţe îndulcitor

Cum se prepară prăjitura răcoroasă cu iaurt

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Mixezi uleiul cu zahărul, sucul de lămâie şi laptele, apoi adaugi făina amestecată cu sarea. Amesteci până obţii o consistenţă sfărâmicioasă.

Pui aluatul într-o tavă tapetată şi-l presezi uşor până obţii un strat uniform. Îl dai la cuptor 15 minute, până se rumeneşte uşor.

Combini toate ingredientele pentru cremă, scoţi tava, torni crema şi dai din nou prăjitura la cuptor 30-40 de minute, până se încheagă crema. O laşi la răcit înainte să o feliezi. O poţi păstra la rece.

Sursa https://skinnyfitalicious.com

Loading...