Pulpe de pui în sos de miere şi usturoi
Gustoase şi îmbietoare, pulpele de pui în sos de miere şi usturoi sunt perfecte pentru mesele de prânz sau cină.
Ingrediente
1 kg pulpe de pui 4-6 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 ceapă, tocată 50 ml sos de soia ketchup, după gust 3-4 linguri miere 1 lingură oţet 1-2 linguri zahăr brun fulgi de ardei iute, după gust sare piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de miere şi usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-o tavă sau vas termorezistent, amesteci toate ingredientele în afară de pulpele de pui. Adaugi sare şi piper, după gust. Aşezi carnea şi o acoperi cu câteva linguri din sosul obţinut.
Dai la cuptor aproximativ 50 de minute, acoperind pulpele de pui cu sos din când în când. Serveşti imediat.