Gustoase şi îmbietoare, pulpele de pui în sos de miere şi usturoi sunt perfecte pentru mesele de prânz sau cină.

Ingrediente

1 kg pulpe de pui
4-6 căţei de usturoi, zdrobiţi
1 ceapă, tocată
50 ml sos de soia
ketchup, după gust
3-4 linguri miere
1 lingură oţet
1-2 linguri zahăr brun
fulgi de ardei iute, după gust
sare
piper

Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de miere şi usturoi

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-o tavă sau vas termorezistent, amesteci toate ingredientele în afară de pulpele de pui. Adaugi sare şi piper, după gust. Aşezi carnea şi o acoperi cu câteva linguri din sosul obţinut.

Dai la cuptor aproximativ 50 de minute, acoperind pulpele de pui cu sos din când în când. Serveşti imediat.

Sursa https://dishesanddustbunnies.com

Loading...