Gustare caldă cu ciuperci

gustare calda ciuperci jpeg

Pregăteşte o gustare caldă şi rapidă pentru orice ocazie.

Ingrediente

200 g ghebe 150 g caşcaval 100 g telemea 8 felii de pâine 1 lingură unt sare piper

Mod de preparare

Speli ghebele cu multă apă rece şi în ultima apă pui puţin oţet. Dacă sunt mai mari, le tai; dacă sunt mici, le laşi întregi. Le sotezi în unt, la foc mic, circa 10 minute, după care

dai vasul de pe foc şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Aşezi pe fiecare felie de pâine puţină telemea rasă sau sfărâmată, pui ghebele sotate şi deasupra câte o felie de caşcaval. Aşezi pâinea într-o tavă şi coci în cuptorul preîncălzit

circa 10 minute, până se topeşte caşcavalul.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg