Batoane cu brânză dulce şi glazură de ciocolată

Combinaţia de brânză dulce cu ciocolată, deşi sună destul de ciudat, este una dintre cele mai bune reţete de desert. Măcar pentru o zi, lasă batoanele cumpărate din comerţ şi prepară, în propria bucătărie, dulciuri mai sănătoase!
Ingrediente
- 300 g ciocolată neagră
- 300 g brânză dulce
- 2 linguri smântână
- 3-4 linguri zahăr pudră
Mod de preparare

Imaginea 1/1:
1 captura de ecran din 2019 07 18 la 14 48 32 png png

Amesteci, într-un bol, brânza dulce cu smântâna şi zahărul pudră. Cu ajutorul unui poş, formezi batoanele pe o hârtie de copt şi le laşi la congelator, de preferat peste noapte, pentru a se întări.
Topeşti ciocolata la bain marie. Glazurezi batoanele cu ciocolată topită în două ture şi le pui, ulterior, în congelator timp de o oră. Le vei muta din congelator în frigider înainte cu 30 de minute de servirea lor.
Foto: Shutterstock.com
Încearcă şi reţeta de Batoane de ciocolată cu cocos!
