Budincă de morcovi cu brânză

1 shutterstock 352026236 1 jpg jpeg

Banalul morcov e total transformat în această budică bogată şi consistentă, ideală pentru prânz sau cină, sau chiar rece, a doua zi.

Ingrediente

  • 700 g morcovi
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 100 g cremă de brânză
  • 100 g cheddar 
  • 30 g unt
  • 200 ml smântână lichidă 
  • sare, după gust
  • piper, după gust

Cureţi morcovii, îi speli şi îi dai prin răzătoarea mică. Baţi ouăle cu sare şi cu piper, apoi le torni peste morcovi. Adaugi untul topit şi răcit, făina, smântâna lichidă, crema de brânză şi brânza cheddar rasă. Omogenizezi compoziţia şi o torni într-o tavă cu hârtie de copt.

Preîncălzeşti cuptorul şi coci caserola la 160 °C, 30-40 de minute. Decorezi după imaginaţie.

FOTO: SHUTTERSTOCK



Recente

paine seminte shutterstock 334226324 jpg
dulce de leche shutterstock 1929541541 jpg
gyros porc shutterstock 1170503389 jpg
butter chicken shutterstock 1925196947 jpg
mamaliga jandarm shutterstock 1995493811 jpg
feta shutterstock 701040340 jpg
banana bread shutterstock 1727806357 jpg
tort fraisier shutterstock 2154103991 jpg
chec aperitiv shutterstock 205392097 jpg
langosi shutterstock 1894511545 jpg
paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg