Cartofi gratinaţi cu smântână şi caşcaval

cartofi gratinati jpeg

Ştim că sunt zile în care nu mai ştii ce să găteşti, ca să fie şi bun şi pe placul tuturor. Încearcă această reţetă simplă de cartofi gratinaţi şi deja ai găsit varianta câştigătoare!

Ingrediente

300 g cartofi fierţi în coajă 3 ouă 50 g unt sare piper 75 ml lapte 75 g smântână 50 g caşcaval ras

Mod de preparare

Cureţi cartofii şi îi tai felii rotunde. Baţi ouăle cu smântâna, cu laptele, cu sare şi piper, după gust. Ungi o tavă cu unt şi aşezi un strat de cartofi, torni din amestec, apoi iar cartofi, răstorni restul ouălor şi presari caşcavalul.

Potriveşti de sare şi piper şi dai la cuptorul încins până când se gratinează.