Cartofi umpluţi cu şuncă şi caşcaval la cuptor

Uşor şi rapid de preparat, cartofii umpluţi cu şuncă şi caşcaval sunt ideali pentru un prânz săţios sau cină.
Ingrediente
4 cartofi
25 ml ulei
2 fâşii de bacon
50 g caşcaval ras
sare
piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Speli cartofii, îi înţepi din loc în loc cu o furculiţă, apoi îi ungi cu ulei. Presari puţină sare şi piper peste ei, după gust. Îi dai la cuptor într-o tavă, 60-70 de minute. Când sunt sunt gata, îi laşi la răcit puţin, apoi îi tai pe lung, în jumătate.
Umpli, în mod egal, cu caşcavalul ras amestecat cu bucăţele de bacon. Întorci în cuptor, încă 5 minute, până ce caşcavalul se topeşte. Serveşti imediat.
Sursa https://realfood.tesco.com