Ciulama de hribi cu smântână

Această reţetă nu trebuie să lipsească din meniul familiei tale, mai ales în această perioadă când ciupercile sunt nelipsite din pieţe.
De ce ai nevoie pentru ciulama de hribi cu smântână
1 kg hribi
500 g smântână
4 linguri făină
1 ceapă
4 căţei de usturoi
3 linguri ulei
pătrunjel, după gust
sare
piper
Cum se prepară ciulama de hribi cu smântână
Toci ceapa şi o căleşti în ulei, iar când devine sticloasă pui ciupercile tocate. Laşi să fiarbă, iar când scade zeama adaugi apă cât să le acopere. Laşi din nou să fiarbă, iar când scade zeama pui smântâna amestecată cu făina. Asezonezi cu sare şi piper după gust, pui usturoiul şi laşi să fiarbă, amestecând constant până se leagă sosul. Serveşti cu mămăliguţă şi pătrunjel.