Cocktail de pepene verde

cocktail de pepene verde jpeg

Un pepene copt are codiţa uscată, ceea ce înseamnă că a fost cules de câteva zile. Lipsa codiţei indică faptul că pepenele ales este proaspăt. Dacă e deformat, turtit sau cu proeminenţe înseamnă că pepenele are zone crude, pentru că nu a fost expus la soare pe toate părţile.

Ingrediente

¼ cană apă plată ¼ cană zahăr tos ½ pepene verde sucul de la 1 lămâie 200 ml rom alb gheaţă frunze mentă (pentru decor) Mod de preparare

Într-o cratiţă mică, pui apa la fiert, adaugi zahărul şi amesteci până se dizolvă complet. Laşi siropul să se răcească complet, înainte să-l foloseşti. Scoţi miezul jumătăţii de pepene şi îl dai prin blender, până obţii un piure consistent. Combini într-un vas de sticlă siropul de zahăr şi sucul de lămâie. Adaugi piureul de pepene verde şi romul şi amesteci bine. Laşi la frigider 20 de minute. Pentru servire, poţi folosi cupe de îngheţată sau pahare înalte, în care torni amestecul şi cuburi de gheaţă. Decorezi cu frunze de mentă.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg