Cremă de căpşuni

crema de capsuni jpeg

În locul gelatinei, poţi folosi agar-agar – o substanţă de gelifiere 100% vegetală, care se găseşte în magazinele cu profil naturist. Se prezintă sub forma unei pulberi de culoare albă şi este alcătuită în proporţie de 80% din fibre solubile.

Ingrediente (2 porţii) 125 g zahăr 4 gălbenuşuri 300 ml lapte fierbinte 6 foi gelatină 200 g căpşuni zdrobite 200 g frişcă bătută esenţă rom

Mod de preparare

Freci gălbenuşurile cu zahărul şi amesteci cu laptele, adăugându-l treptat. Pui peste ele gelatina preparată conform indicaţiilor de pe ambalaj şi treci tot amestecul printr-o sită.

Când s-a răcit, adaugi căpşunile, frişca şi esenţa de rom. Torni compoziţia într-o formă şi o dai la rece. Decorezi cu puţină frişcă şi căpşuni feliate.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg