„Cuiburi” cu ouă
Ne-a fost destul de greu să dăm un nume acestei reţetă pentru că este de fapt „un ou în ou”. Veţi fi surprinşi cum putem transforma un simplu ingredient într-un aperitiv delicios. Încearcă reţeta şi spune-ne cum ţi-a ieşit!
Ingrediente:
2 ouă un vârf de cuţit de sare la fiecare ou ¼ ceaşcă brânză rasă
Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 200 grade C şi pregătiţi o tavă pe care puneţi hârtie pentru copt.
Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Ca să vă fie mai uşor, puteţi să folosiţi două boluri. Bateţi albuşurile până formaţi o bezea. După ce le-aţi amestecat bine, adăugaţi brânza rasă. Apoi, pe tava pregătită anterior puneţi albuşurile, făcând o gaură în fiecare albuş.
Puneţi tava la cuptor timp de 3-5 minute. După 3 minute, deschideţi cuptorul, scoateţi tava şi puneţi pe fiecare cuib gălbenuşul de ou. Mai daţi la cuptor 3 minute.
Serviţi-le imediat.
Sursa: honestcooking.com