FOTO Rulouri de pui cu carnaţi de vin

p factory order: Kulinární studio BAUER MEDIA CZ / Pro BAUER MEDIA CZ zdarma jpeg

Aperitiv sau fel principal, ruloul de pui umplut cu cârnaţi face deliciul oricăuri meniu.

Ingrediente

600 g piept de pui 3 linguri de pătrunjel tocat mărunt 300 g cârnăciori de vin 1 ardei roşu 50 g unt 100 ml apă sare piper alb

Mod de preparare

Pasul 1

Se porţionează carnea şi se bate cu un ciocan de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper şi se presară pătrunjelul tocat. Din cârnaţii cruzi se scoate umplutura.

image

Pasul 2

Se întinde umplutura de cârnaţi peste carne. Se spală ardeiul roşu şi se taie fâşii.

image

Pasul 3

Se pun felii de ardei pe fiecare bucată de carne şi se rulează. Dacă rulourile nu stau, se prind cu scobitori.

image

Pasul 4

Se pun rulourile de pui într-un vas uns cu unt, se toarnă apa şi se aşază în cuptor pentru 40 de minute. Se servesc cu cartofi şi roşii prăjite în unt şi cu sosul rezultat la coacere.

image

sursa foto: Image Food