FOTO Rulouri de şuncă şi caşcaval

Vrei un aperitiv? Sau un fel de bază cu garnitură de care vrei? Propunerea noastră este perfectă pentru aceste situaţii.
Ingrediente
8 felii şuncă de porc 8 felii subţiri de caşcaval 300 g caşcaval întreg 1 lingură boia 2 ouă 100 ml vin alb 3 linguri făină sare piper ulei pentru prăjit pătrunjel pentru decor
Mod de preparare
Pasul 1
Se taie feliile de şuncă subţiri sau se cumpără gata feliate. Pe un fund din lemn se suprapun o felie de şuncă de porc, două de caşcaval subţire şi din nou una de
şuncă.

Pasul 2
Se presară boiaua pe bucata de caşcaval. Acesta se taie bucăţi dreptunghiulare un pic mai groase şi de lungimea feliilor de şuncă. Se aşază peste felii şi se
rulează.

Pasul 3
Rulourile astfel formate se prind din loc în loc cu scobitori mai lungi pentru a străpunge rulourile dintr-o parte în cealaltă. Se bat ouăle, se pun vinul, sarea, piperul şi făina şi se amestecă bine.

Pasul 4
Se trec rulourile prin aluat şi se prăjesc bine pe ambele părţi. Se scot scobitorile, se aşază pe platou şi se decorează cu pătrunjel. Se servesc calde.

sursa foto: Image Food