Mâncare de fasole verde cu carne de pui

mancare de fasole verde cu carne de pui jpeg

Mâncarea de fasole verde cu carne de pui poate fi o mâncare absolut delicioasă dacă ştii ce ingrediente trebuie combinate şi ce condimente poţi folosi pentru un plus de savoare. Cum este şi cazul reţetei propuse de noi astăzi.

Mâncare de fasole verde cu carne de pui - Ingrediente

600 g piept de pui sau de curcan sare piper 1 ceapă 50 ml ulei 1 lingură pastă de tomate 1 linguriţă boia de ardei dulce 1 lingură făină 1/2 linguriţă chimen măcinat 500 ml supă de pui 300 g fasole verde 1 linguriţă maghiran uscat

Mâncare de fasole verde cu carne de pui - Mod de preparare

Se spală pieptul de pui sau de curcan, se taie bucăţi, după preferinţă, şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.Ceapa se curăţă şi se taie mărunt sau julien, după preferinţă, şi se căleşte în uleiul încins. Se adaugă peste ceapă carnea cu pasta de tomate şi se lasă să se prăjească puţin, amestecând din când în când. Se presară boiaua şi făina, se căleşte puţin, după care se adaugă chimenul, supa şi se lasă să fiarbă, la foc mic, până este totul pătruns. Se adaugă fasolea şi se lasă să fiarbă până se înmoaie. Se condimentează cu sare, piper, după gust, şi cu maghiran. Mâncarea de fasole verde cu carne de pui poate fi însoţită de cartofi fierţi sau pâine proaspătă.