Paste carbonara

Simple, gata în numai jumătate de oră. iată un fel de mâncare cu care vei întâmpina toate dorinţele celor din familie: spaghete carbonara, reţetă venită tocmai din însorita Italie.
Ingrediente pentru paste carbonara
400 g spaghete 200 g kaizer sau şuncă afumată 2 gălbenuşuri 200 ml smântână de gătit 2 linguri caşcaval ras busuioc pătrunjel verde sare piper
Mod de preparare pentru paste carbonara
Se taie kaizerul sau şunca afumată cubuleţe şi se călesc uşor. Separat, se bat gălbenuşurile cu smântâna, caşcavalul ras, sare, piper şi busuioc uscat, după gust, apoi se toarnă peste kaizer şi se amestecă uşor până se leagă. Se fierb spaghetele al dente în apă cu sare, se scurg, fără a se clăti cu apă rece, şi se aşază într-un castron încăpător.
Sosul de smântână şi kaizer se toarnă peste spaghetele fierbinţi, pentru a le asezona şi se servesc spaghetele carbonara imediat presărate cu pătrunjel verde tocat.