Piept de pui umplut cu roşii uscate, mozzarella şi spanac
Atunci când nu mai ştii ce să găteşti şi tânjeşti după un preparat gustos şi uşor de gătit încearcă această reţetă delicioasă de piept de pui umplut cu roşii uscate mozzarella şi spanac.
Piept de pui umplut cu roşii uscate, mozzarella şi spanac - ingrediente:
- două bucăţi de piept de pui - 50 de grame de roşii uscate - 100 de grame de mozzarella - 50 de grame de frunze de spanac - sare şi piper, după gust
Piept de pui umplut cu roşii uscate, mozzarella şi spanac - mod de preparare
Crestează bucăţile de pui pe jumătate, ca şi cum ai face un buzunar, iar apoi condimentează cu sare şi piper.
Ulterior, adaugă în ”buzunarul” făcut mozzarella, roşii uscate şi frunzele de spanac. Închide-l cu scobitori, iar apoi condimentează bucăţile de pui şi unge-le cu ulei.
Dă-le la cuptor pentru 40 de minute şi serveşte preparatul cald, cu o salată.
Poftă bună!
Sursa foto: themodernproper