Piersici la grătar, cu miere şi iaurt

piersici la gratar cu miere si iaurt jpeg

Dacă eşti în căutarea unui desert rapid, sub 100 de calorii, care să nu îţi pună silueta în pericol, încearcă această reţetă simplă, de piersici coapte pe grătar, cu miere şi iaurt. Prepararea piersicilor pe grătar este un mod extrem de simplu prin care te poţi bucura de aceste fructe delicioase şi suculente.

Ingrediente (4 porţii)

60 grame iaurt grecesc simplu 1 vârf de cuţit de scorţişoară 2 piersici mari şi coapte 2 linguri de miere

Mod de preparare

Tai piersicile în jumătăţi şi scoţi sâmburii. Combini iaurtul cu scorţişoara.

Aşezi piersicile pe grătar şi le laşi să se coacă, acoperite, aproximativ 2-4 minute, pe fiecare parte. Le iei de pe grill, le aşezi pe o farfurie, pui cu o linguriţă miere pe suprafaţa lor şi serveşti fiecare porţie cu 1 lingură de iaurt.

Sursa: skinny taste



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg