Piersici la grătar, cu miere şi iaurt

piersici la gratar cu miere si iaurt jpeg

Dacă eşti în căutarea unui desert rapid, sub 100 de calorii, care să nu îţi pună silueta în pericol, încearcă această reţetă simplă, de piersici coapte pe grătar, cu miere şi iaurt. Prepararea piersicilor pe grătar este un mod extrem de simplu prin care te poţi bucura de aceste fructe delicioase şi suculente.

Ingrediente (4 porţii)

60 grame iaurt grecesc simplu 1 vârf de cuţit de scorţişoară 2 piersici mari şi coapte 2 linguri de miere

Mod de preparare

Tai piersicile în jumătăţi şi scoţi sâmburii. Combini iaurtul cu scorţişoara.

Aşezi piersicile pe grătar şi le laşi să se coacă, acoperite, aproximativ 2-4 minute, pe fiecare parte. Le iei de pe grill, le aşezi pe o farfurie, pui cu o linguriţă miere pe suprafaţa lor şi serveşti fiecare porţie cu 1 lingură de iaurt.

Sursa: skinny taste