Pizza cu roşii şi caşcaval

Ştiai că roşiile gătite sunt mai bogate în nutrimenţi decât consumate în stare proaspătă, potrivit experţilor în nutriţie? Pe de altă parte însă, nu e bine să mănânci doar roşii gătite, pentru că procesul de preparare duce la distrugerea altor vitamine pe care le conţin.
Ingrediente
Pentru blat 250 ml lapte 2 linguri ulei de măsline 1 praf de sare 350 g făină 1 g drojdie
200 g caşcaval
1 ardei
4 roşii
oregano uscat
Mod de preparare
Amesteci laptele cu uleiul de măsline şi drojdia, iar făina cu sarea. Torni laptele puţin câte puţin şi frămânţi până obţii un aluat care nu se ţine de degete. Îl laşi să crească câteva minute şi întinzi aluatul după forma tăvii. Pui roşiile tăiate felii, ardeiul tocat şi caşcavalul ras. Presari oregano, dai la cuptor şi ţii până se rumeneşte blatul.