Pui cu lămâie

pui cu cidru de mere si lamaie jpeg

Această combinaţie neobişnuită de ingrediente simple este foarte delicioasă! Reţeta va fi foarte apreciată de membrii familiei, iar dumneavoastră veţi primi numai complimente

Ingrediente:

un sfert de cană de cidru

3 linguri de muştar

zeama de la o lămâie

o jumătate de cană de zahăr brun

o linguriţă şi jumătate de sare

piper negru măcinat, după gust

6 linguri de ulei de măsline

6 piepturi de pui tăiate pe jumătate

lime pentru decor

Mod de preparare:

Într-un bol mare, amestecaţi cidrul, muştarul, usturoiul, zeama de lămâie, zahărul brun, sarea şi piperul. Adăugaţi uleiul de măsline şi treceţi pieptul de pui prin această compoziţie. Se lasă la marinat peste noapte, în frigider.

Încingeţi o tavă-grill şi prăjiţi puiul, câte 8 minute pe fiecare parte.

Foto: cookingclassy.com