Pui Teriyaki
O reţetă pe care trebuie s-o încercaţi.
Ingrediente:
o lingură de făină de porumb o lingură de apă caldă o jumătate de cană de zahăr o jumătate de cană de sos de soia un sfert de cană de oţet un căţel de usturoi pisat o jumătate de linguriţă de ghimbir pisat un sfert de linguriţă de piper măcinat 12 pulpe de pui
Mod de preparare:
Într-o crăticioară pe foc mic, puneţi făina de porumb, apa, zahărul, sosul de soia, oţetul, ghimbirul, usturoiul şi piperul. Amestecaţi din când în când, până se subţiază sosul. Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Aşezaţi pulpele de pui într-o tavă şi ungeţi-le pe amândouă părţile cu sosul preparat. Lăsaţi-le la cuptor timp de 30 de minute, ungându-le din 10 în 10 minute cu sos. Se poate servi cu garnitură de orez sau legume.
Foto: chewoutloud.com