Pulpă de miel la cuptor cu lămâie
Un fel principal special şi gustos, pulpă de miel la cuptor cu lamâie.
Ingrediente:
4 lămâi 3 linguri de ulei de măsline o pulpă de miel tăiată o jumătate de linguriţă de sare un sfert de linguriţă de piper măcinat 4 căni de supă de pui
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade Celsius inainte de a introduce pulpă de miel la cuptor cu lamâie . Radeţi o parte din lămâie şi păstraţi o linguriţă de coajă de la ea. Tăiaţi lămâile pe jumătate şi aşezaţi-le pe o folie de copt. Se baga la cuptor împreună cu pulpa de miel timp de 15-20 de minute. Se scot din cuptor şi se lasă deoparte. Asezonaţi pulpa de miel cu sare şi piper. Într-o cratiţă se încing 2 linguri de ulei.
Se lasă pulpa de miel pe foc timp de 10 minute. Se adaugă supa de pui şi coaja de lămâie şi se lasă pulpă de miel la cuptor cu lamâie la fiert, acoperit timp de 2 ore.
Sursa: wholefoodsmarket.com