Rasol de vită cu morcovi

rasol de vita cu morcovi jpeg

Un fel de mâncare foarte săţios şi potrivit pentru duminică la prânz.

Ingrediente (4 porţii)

1 bucată rasol de viţel 1 kg morcovi 3 cepe albe 2 linguri bulion 2 linguri ulei 1 pahar vin alb sec 2 rămurele cimbru sare piper

Mod de preparare

În oala în care vei pregăti mâncarea pui uleiul şi rumeneşti carnea (feliată, spălată şi uscată) pe toate părţile, la foc mic ca să nu se usuce. Cureţi morcovii şi îi feliezi, cureţi şi tai cepele julien. După ce carnea a devenit aurie, pui ceapa, morcovii şi cimbrul. Potriveşti gustul de sare şi piper.

Diluezi pasta de tomate cu vin, răstorni în vas peste carne, acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mic o oră. În timpul fierberii, nu uita să întorci carnea o dată sau de două ori pe toate părţile.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg