Salată de pui cu ouă de prepeliţă

salad jpeg

Zilele trecute v-am oferit o idee de preparare a ouălelor de prepeliţă. pentru că sunt gustoase şi sănătoase, vă mai propunem o reţetă.

Ingrediente

2 bucăţi piept de pui 200 g porumb din conservă 200 g mazăre din conservă 10 ouă de prepeliţă 2 linguri ulei de măsline 1 legătură pătrunjel sare piper zeamă de lămâie

Preparare

1. Spală pieptul de pui şi fierbe-l în apă cu sare circa 20 de minute. Dă-l la răcit, după care taie-l fâşii. Ouăle de prepeliţă se fierb circa 10 minute, se curăţă de coajă, după care

şase dintre ele se taie în patru, iar restul cubuleţe.

2. Mazărea şi porumbul din conserve se scurg de zeamă şi se pun într-un castron. Adaugă pieptul de pui, ouăle cubuleţe, uleiul, zeamă de lămâie după gust, sare şi piper. Salata se serveşte

la masă, asezonată cu pătrunjel verde şi cu ouăle tăiate în patru.

sursa foto: Fotolia