Somon la cuptor cu spanac şi salsa de căpşuni
Un amestec de fructe şi peşte, absolut delicios. Vă recomandăm să încercaţi.
Ingrediente:
4 file de somon o linguriţă de coajă de lămâie 300 de grame de căpşuni tăiate foarte mărunt 2 kiwi tăiate mărunt 1 castravete ras 2 linguri de frunze de mentă tocate 2 linguri de zeamă de lămâie 400 de grame de spanac
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneţi fileul de somon într-o tavă şi stropiţi-l cu zeamă de lămâie. Se lasă la cuptor aproximativ 20 de minute. Între timp, amestecaţi într-un castron, căpşunile, kiwi, castravetele, frunzele de mentă şi o linguriţă de zeamă de lămâie. Puneţi o oală pe foc mediu. Fierbeţi spanacul timp de 5 minute, amestecând între timp, apoi turnaţi zeamă de lămâie. Aşezaţi spanacul pe farfurie, apoi puneţi şi peştele împreună cu garnitura de salsa.
Sursa: wholefoodmarket.com