Somon la cuptor cu spanac şi salsa de căpşuni

somon la cuptor cu spanac si salsa de capsuni jpeg

Un amestec de fructe şi peşte, absolut delicios. Vă recomandăm să încercaţi.

Ingrediente:

4 file de somon o linguriţă de coajă de lămâie 300 de grame de căpşuni tăiate foarte mărunt 2 kiwi tăiate mărunt 1 castravete ras 2 linguri de frunze de mentă tocate 2 linguri de zeamă de lămâie 400 de grame de spanac

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneţi fileul de somon într-o tavă şi stropiţi-l cu zeamă de lămâie. Se lasă la cuptor aproximativ 20 de minute. Între timp, amestecaţi într-un castron, căpşunile, kiwi, castravetele, frunzele de mentă şi o linguriţă de zeamă de lămâie. Puneţi o oală pe foc mediu. Fierbeţi spanacul timp de 5 minute, amestecând între timp, apoi turnaţi zeamă de lămâie. Aşezaţi spanacul pe farfurie, apoi puneţi şi peştele împreună cu garnitura de salsa.

Sursa: wholefoodmarket.com