Stufat tradiţional

stufat jpeg

Mâncarea tradiţională nu trebuie să lipsească din meniul de Paşte. Iată cum să faci un stufat tradiţional. Spor la gătit!

Ingrediente:

1 kg carne de miel cu os 3 linguri de ulei 3 legături de ceapă 3 legături de usturoi verde 1 ceapă uscată 1 lingură de oţet 2 linguri pastă de tomate sare piper 500 ml apă 1 cub de legume 1 legătură de pătrunjel

carne de miel

Mod de preparare

Speli carnea şi o porţionezi, iar ceapa o cureţi, o speli şi o tai mărunt.  Prăjeşti carnea în ulei şi o scoţi pe o tavă. Cureţi şi toci ceapa şi usturoiul verde. Speli şi pătrunjelul şi-l tai mărunt.

Sotezi separat, în uleiul de la carne, ceapa uscată şi verdeţurile. Condimentezi cu sare şi piper. Fierbi cubul de legume Knorr în apă.

Supa din cubul de legume Knorr o adaugi peste verdeţuri, alături de oţet şi de pasta de tomate. Laşi la fiert.

Când legumele s-au pătruns bine, le amesteci cu carnea, şi mai laşi pe foc să se pătrundă aromele şi să mai scadă zeama. Poţi pune acest stufat de miel şi la cuptor 10 minute. Serveşti acest stufat trafitional cu verdeaţă presărată deasupra.

stufat de miel

Mancare cu carne de miel si cartofi

Mancare cu carne de miel si cartofi

Coaste de miel marinate

Coaste de miel marinate

Mancare de castraveti cu carne

Mancare de castraveti cu carne