Supă de cartofi cu costiţă

supa de cartofi cu costita jpeg

Priviţi de multe ori drept un ingredient banal, cartofii pot da însă o savoare aparte unei mâncări.

Ingrediente (6 porţii)

500 g costiţă afumată 6 cartofi 3 morcovi 1 ceapă 1 păstârnac 4 căţei usturoi 2 felii ţelină 4 linguri smântână sare piper 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Tai costiţa cubuleţe şi o fierbi în apă 10 minute. Schimbi apa, speli costiţa, o pui din nou la fiert şi iei spuma dacă mai este nevoie. Laşi să fiarbă până se înmoaie puţin carnea.

Cureţi legumele, le toci şi le adaugi peste carne, pui usturoiul feliat, uleiul şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. După 15 minute adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi, după ce au fiert, pui smântâna şi amesteci.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg