Tartă cu banane

Nici nu este nevoie să coci această tartă cu banane, iar la final vei avea un desert cremos şi fin.
De ce ai nevoie pentru tartă cu banane
300 g biscuiţi graham
100 g unt
250 g zahăr
50 g amidon
400 ml lapte
1 praf de sare
1 linguriţă esenţă de vanilie
3 banane
200 g cremă de brânză
200 g frişcă
Cum se prepară tartă cu banane
Pentru crustă, zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Pui blatul de biscuiţi într-o formă rotundă şi o dai la rece. Combini 200 de zahăr cu amidonul şi sarea într-un vas, torni laptele şi amesteci, după care pui pe foc şi laşi până se îngroaşă şi începe să fiarbă, adică 5-7 minute. Dai deoparte şi adaugi esenţa de vanilie. Laşi până ajunge la temperatura camerei.
Mixezi restul de zahăr cu crema de brânză, adaugi frişca şi amesteci până se omogenizează. Încorporezi trei sferturi din crema de brânză în budinca de lapte. Descojeşti bananele, le tai şi pui jumătate dintre ele peste biscuiţi, întinzi jumătate din cantitatea de bundică, restul de banane şi budinca rămasă. Deasupra decorezi cu crema de brânză păstrată. Dai tarta la rece.
Sursa foto http://www.crazyforcrust.com