Ţelină umplută cu carne

telina umpluta cu carne jpeg

Un aperitiv potrivit în cazul în care ai musafiri la masă!

Ingrediente

2 ţeline potrivite ½ lămâie 100 g caşcaval

300 g carne tocată

1 ceapă

80 g unt

1 ou

2 linguri ketchup

1 linguriţă muştar

1 linguriţă boia dulce

1 praf chilli

măghiran

sare

piper

Mod de preparare

Cureţi bucăţile de ţelină şi le fierbi doar cât să se înmoaie puţin în apă cu zeamă de lămâie. Le scurgi bine de apă, le tai jumătăţi şi scobeşti interiorul. Căleşti în 30 g de unt ceapa tocată mărunt şi miezul zdrobit scos din ţelină. Adaugi carnea, oul, ketchupul, muştarul, boiaua, un praf de chili, condimentezi cu sare, piper şi măghiran, după gust.

Umpli jumătăţile de ţelină cu amestecul şi le pui în tavă. Pui deasupra 50 g de unt înmuiat, le stropeşti cu puţină apă şi le introduci în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute. Le scoţi din cuptor, presari deasupra caşcaval ras şi mai laşi 10 minute. Le serveşti cu piure de cartofi şi cu murături.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg