Tocăniţă de miel

tocanita de miel jpeg

Dacă vrei să prepari rapid carnea pentru masa de Paşte, încearcă această reţetă simplă de tocăniţă de miel.

Tocăniţă de miel – Ingrediente

500 g carne de miel 2-3 linguri unt 1 ceapă mare 1 lingură făină 1 lingură de bulion sare piper 2-3 căţei de usturoi, opţional

Tocăniţă de miel – Mod de preparare

Înainte de toate, tai carnea de miel în bucăţi nu prea mici. Dacă este cazul, opăreşti carnea şi o speli ca să scapi de mirosul de seru.

Între timp, încingi untul, adaugi bucăţile de carne, ceapa tocată şi făina. Când sosul capătă o culoare gălbuie, adaugi puţină apă fierbinte, bulionul, sare şi piper, după gust. Acoperi cu un capac şi laşi să scadă la foc mic şi să se înmoaie carnea. Dacă vrei ca tocăniţa de miel să aibă un gust mai bun, adaugi 2-3 căţei de usturoi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg