Tort de clătite cu brânză şi legume

Dacă vrei să obţii clătite pufoase, pune o lingură şi jumătate de ulei la 250 ml lichid (apa şi laptele). Strecoară aluatul de clătite şi lasă-l o jumătate de oră să se odihnească înainte de-a le coace. Umple clătitele, pe rând, în ordinea în care le-ai copt, dar numai după ce le-ai ţinut acoperite. Şi gata, cel mai bun tort de clătite cu brânză şi legume!
Tort de clătite cu brânză şi legume - Ai nevoie de
Pentru aluat 150 ml lapte 100 ml apă minerală 2 ouă făină cât cuprinde
250 g brânză de oaie
3 linguri lapte bătut
3 linguri smântână
1 ardei roşu
200 g boabe porumb
2 -3 fire ceapă verde
200 g jumătăţi de măsline verzi
busuioc proaspăt
Tort de clătite cu brânză şi legume - Mod de preparare
Combini ingredientele pentru aluat şi amesteci până când obţii unul curgător. Coci clătitele, pe o parte şi pe cealaltă, şi le laşi deoparte. Tai ardeiul şi ceapa verde.
Faci o cremă din brânza de oaie zdrobită cu furculiţa, pe care o amesteci cu laptele bătut şi cu smântâna. Încorporezi ardeiul, boabele de porumb, ceapa verde, măslinele şi busuiocul. Păstrezi câteva legume, o bucăţică de brânză şi frunze de busuioc pentru ornat.
Aşezi o clătită, apoi un strat de cremă de brânză cu legume, din nou o clătită şi tot aşa până termini ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie o clătită.
Serveşti tortul ornat cu legumele păstrate şi cu brânză rasă.