Combinaţia reuşită dintre pui şi mango vor face dintr-o salată banală, una inedită!

Timp de preparare
45 minute
Pentru 4 porţii

Ingrediente

700g piept de pui dezosat şi fără pieliţă
400g verdeaţă, spălată
1 legătură de coriandru, tocat
1 legătură de ceapă verde, tocată (1/4 cană)
4 mango, tăiat cuburi
1 ardei iute, curăţat de seminţe şi tocat
1 castravete

Pentru dressing

¼ cană ulei de avocado
¼ cană suc de lămâie proaspăt stors
½ - 1 linguriţă sare de mare

Mod de preparare

Preîncălzeşte grătarul la foc mare. Pune bucăţile de piept de pui pe grătar şi imediat dă focul la mediu. Găteşte pieptul de pui câte 4-8 minute pe fiecare parte. Vei şti că sunt gata atunci când nu se vor lipi de grătar. Pune puiul la răcit.

Cât timp pieptul de pui este pe grătar, pregăteşte restul salatei. Descojeşte mango şi taie-l cubuleţe. Pune mango într-un vas mare împreună cu verdeaţa, coriandru, ceapa verde şi ardeiul iute.

Taie castravetele în 4-5 fâşii, apoi în triunghiuri. Pune castravetele în bolul cu restul ingredientelor.

Când vrei să serveşti salata, adaugă ingredientele pentru dressing direct în bolul cu salată. Amestecă ingredientele şi serveşte împreună cu puiul.

Sursa: http://gi365.info

Loading...