Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Panazan Bianca Raluca. Mulţumim! Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:
rucola
cuburi de mozzarella
1 sfeclă roşie
1 roşie
1/2 rodie
2 ouă
ulei de masline
1 felie de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:
Într-un vas punem rucola, tăiem sfecla rosie cubuleţe şi o aşezăm în mijloc. Roşia se taie feliuţe subţiri, se aranjează pe margini de jur împrejur. Cuburile de mozzarella le tăiem în jumatate şi le aranjăm peste salată. Cu o linguriţă scoatem sâmburii din rodie şi îi punem peste salată. Se stropeşte cu uleiul de măsline şi se stoarce lămâia, punem sare şi piper. Ouăle se fierb circa 4-5 minute să fie tari. Se taie rondele şi se orneaza salata.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora. Mulţumim.

Loading...