Compania Metaminds şi restaurantul Kaiamo vin în sprijinul instituţiilor aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19 şi oferă zilnic, până pe 26 aprilie, a 400 de meniuri de prânz personalului din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, al Poliţiei Locale Sector 1 şi SMURD. Meniurile sunt realizate din ingrediente de top locale, de chef Radu Ionescu şi de echipa sa.

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Poliţiei Sector 1 şi SMURD vor putea ridica zilnic în intervalul 11:00 – 16:00 din punctul de predare – primire organizat de restaurantul Kaiamo în condiţii de maximă igienă şi protecţie sanitară până la 400 de meniuri de prânz pregătite după reţete inedite sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentaţi chefi din România.

“Prietenii noştri de la Restaurantul Kaiamo nu puteau rămâne nepăsători faţă de eforturile depuse de forţele de ordine şi sacrificiile celor care acţionează în prima linie de apărare împotriva răspândirii virusului ucigaş. În urma unui parteneriat încheiat cu conducerea Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, celebrul restaurant KAIAMO din capitală asigură zilnic mâncare caldă poliţiştilor Secţiilor 1 şi 20 Poliţie, aflaţi la datorie! Tocmai în această solidaritate constă esenţa asociaţiei noastre şi deviza sub care acţionăm”, a declarat Florin Olaru, Preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor -Secţia Română.

Campania va dura până pe 26 aprilie şi este susţinută printr-o donaţie de 200.000 de Lei de către compania Metaminds. Suma va acoperi costurile pentru materia primă necesară şi cheltuielile aferente preparării meniurilor şi ambalării acestora, cu respectarea tuturor normelor şi condiţiilor suplimentare de siguranţă.

"Continuăm să fim aproape de eroii zilelor noastre care în fiecare zi pun binele colectiv mai presus de confortul personal în lupta cu noul virus care a schimbat faţa întregii lumi. Dacă prima noastră contribuţie a mers către Spitalul Municipal Rădăuţi în zilele cele mai negre pentru judeţul Suceava, acum ne îndreptăm susţinerea către personalul celorlalte structuri esenţiale: ambulanţă, poliţie locală şi SMURD. Sperăm ca o masă caldă pregătită cu migală şi dragoste de unul dintre cei mai apreciaţi chefi din România să le aducă un zâmbet şi un moment de tihnă acestor oameni minunaţi", a declarat Andrei Cruceru, CEO al Metaminds.

Primele meniuri au fost pregătite ţinând cont şi de perioada sărbătorilor pascale. Pe lista de bunătăţi pentru duminica Paştelui s-au regăsit ouăle de fermă vopsite cu extract natural de sfeclă şi napi roşii, bovină tânără din România gătită lent şi îndelung în vin roşu asezonată cu legume coapte, găluşte din griş şi mălai şi pasca tradiţională preparată după o reţetă de familie.

 

Loading...