Dacă nu eşti un mare fan sparanghel, sosul de lămâie merge perfect cu orice legume verzi ai avea prin frigider, fie că este spanac, brocoli, conopidă sau dovlecel.

Iată ce ingrediente ai nevoie:

2 file de somon

1 mână de legume

1 lingură de unt

1 lingură ulei de măsline

2 căţei de usturoi

Zeama şi coaja de la 1 lămâie

Sare

piper

Pune untul şi uleiul de măsline într-o cratiţă şi lasă-le să se încingă. Adaugă somonul şi legumele şi asezonează cu sare şi piper. Găteşte totul cam 3-4 minute pe fiecare parte.

Întoarce peştele şi legumele, adaugă usturoiul şi zeama de la o jumătate de lămâie în tigaie. Apoi, scoate totul şi serveşte, turnând o lingură din sosul format în tigaie peste peşte.

Sursa: https://gimmedelicious.com/2016/03/06/one-pan-lemon-garlic-salmon-and-asparagus/

Loading...
Evaluează articolul