O supă-cremă de morcovi cu coriandru deosebit de aromată cu coriandru proaspăt şi pisat. Poţi servi cu brânză şi crutoane, neapărat caldă.

Ingrediente

1 lingură ulei
1 ceapă, tocată
450 g morcovi, feliaţi
1 linguriţă coriandru pisat
1,2 litri supă de legume
1 legătură coriandru proaspăt, tocat
sare
piper

Mod de preparare

Încing uleiul într-o cratiţă şi pui ceapa şi morcovii. Laşi pe foc 3-4 minute până se mai înmoaie legumele. Adaugi coriandrul pisat şi asezonezi. Mai laşi pe foc 1 minut. Torni supa şi laşi să dea în clocot. Apoi, dai focul mai mic şi laşi să fiarbă până se înmoaie legumele.

Foloseşte un blender sau un blender vertical pentru a face supă-cremă. Mai lasă câteva minute, adaugă coriandru proaspăt şi serveşti.

sursa: http://www.bbc.co.uk/

Loading...