O porţie de supă de pui cu ţelină este perfectă în zilele răcoroase de toamnă. 

Pentru 4 porţii

Timp de preparare: 1h

Dificultate: mică

Ingrediente

300 g piept de pui

200 g broccoli

½ ţelină

2 morcovi

200 g fasole fiartă

1 ceapă

sare

piper

ulei

Mod de preparare

Tai pieptul de pui în bucăţi mai mari şi le pui la călit în ulei. Adaugi ceapa tăiată mărunt, morcovii rondele şi ţelina cubuleţe. Laşi focul iute până se rumenesc ingredientele. Torni 2,5 litri de apă şi laşi supa să fiarbă 20 de minute. Adaugi broccoli rupt bucheţele şi fasolea. Mai laşi supa pe foc 10 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, amesteci să se combine aromele, şi opreşti focul.

Loading...
Evaluează articolul